Popular Posts!
-
Credit @ thanhan ပညာရွင္အဆင့္ IT Engineer ဆိုုတာ Technician and Professional အဆင့္ဆိုုၿပီးရွိပါတယ္္၊ စစခ်င္းေတာ့ အလုုပ္သင္လူငယ္ေလး...
-
27 February 2013 |By Popular News ထားဝယ္စီ မံကိန္းကို စင္ကာပူ၊ မေလးရွားႏုိင္ ငံမွ ဖ်က္လိုဖ်က္ ဆီးလုပ္ေန သည္ဟုစီမံ ကိန္းေထာက္ခံ သူမ်ာ...
-
စီးပြားေရးၿမိဳ႕ေတာ္ တစ္ခုျဖစ္ ေသာ ေအာင္ပန္းၿမိဳ႕ ၏ေျမေစ်းမွာ က်ပ္သိန္း ေထာင္ဂဏန္းမွ ေသာင္း ဂဏန္း ထိေစ်းရွိ ေနေၾကာင္း ေအာင္ ပန္း အေျခစုိက္ စီ...
-
ဖုန္းတစ္လုံး က်ပ္ငါးေထာင္ျဖင့္ မၾကာမီ ေရာင္းခ်ေပးေတာ့မည္္ ေငြက်ပ္ ငါးေထာင္ႏႈန္းျဖင့္ အင္တာနက္ပါ သံုးစဲြႏုိင္ေသာ ဖုန္းမ်ားအား ယခုႏွစ္အတြ...
-
အူက်ျခင္းသည္ ဝမ္းဗိုက္၏ ႂကြက္သားမ်ားအားနည္းသည့္ေနရာတြင္ အူ၏အစိတ္အပိုင္းတစ္ခုခု ကၽြံက်လာျခင္းျဖစ္သည္။ ကၽြံက်လာသည့္အူကို ေပါင္ၿခံတြင္ အလုံးတစ္...
-
ဂ်ပန္၏ ဓာတ္ေရာင္ျခည္သင့္ အစားအစာမ်ားႏႇင့္ ပတ္သက္သည့္ စိုးရိမ္မႈမ်ား အေမရိကန္ႏႇင့္ ဥေရာပသို႔ ပ်ံ႕ႏႇံ႔ဂ်ပန္၏ ဓာတ္ေရာင္ျခည္သင့္ အစားအစာမ်ား အေပၚ စိုးရိမ္မႈမ်ားမႇာ မတ္လ ၂၃ ရက္ေန႔က ကမၻာတစ္၀န္းသို႔ ဂယက္႐ိုက္ခဲ့ၿပီး အေမရိကန္ျပည္ေထာင္စုသည္ ဂ်ပန္ႏို...
-
WEDNESDAY, 23 NOVEMBER 2011 10:30 နွစ္လိုဖြယ္ မိန္းကေလးမ်ား၏ ဝစ္လစ္စားလစ္ ဓာတ္ပံုမ်ားကို ၾကည့္ရႈျခင္းသည္ ဦးေနွာက္၏ စြမ...
-
တကယ္လို႕မ်ားေရႊျမန္မာေတြMRT'ထဲ ကြမ္းယာ ဝါးးးရင္းးး ရထားးစီးးမိလို႕ ဒီလို အျဖစ္မ်ိဳး ၾကံဳခဲ႕ရင္႕႕႕ စလံုးမွာ fri'ေတြ ရွိရင္ ...
Saturday, November 13, 2010
၀က္အူမ ၾကံမဆိုင္အႂကြပ္ေၾကာ္
သဲသဲေထြး
အတြဲအမွတ္ (၂၅ ၊ အမွတ္ ၄၉၁)
ဒီဟင္းလ်ာအတြက္ ကန္ေတာ္ႀကီးဥယ်ာဥ္ထဲမွာ ဖြင့္လွစ္ထားတဲ့
White Rice Restaurant က ပံ့ပိုးေပးထားပါတယ္။
ဒီတစ္ပတ္ေတာ့ ၀က္အူမႀကီးနဲ႔ ၾကံမဆိုင္ ႂကြပ္ႂကြပ္ေလးေၾကာ္ထားတာ
ကို ျမည္းၾကည့္ၾကရေအာင္။
ပါ၀င္ပစၥည္းမ်ား
၀က္အူမႀကီး၊ ၾကံမဆိုင္၊ ေျမပဲ၊ ႏွမ္း၊ ဆီေမႊး၊ ပန္းအရက္။
၀က္အူမႀကီးကို အေနေတာ္လွီးၿပီး ေရေႏြးေျဖာပါ။
ေရစစ္ေအာင္ ခဏ ထားၿပီးရင္ ဆီပူပူမွာထည့္ၿပီး အႂကြပ္ေၾကာ္ထားပါ။
ၾကံမဆိုင္ကိုလည္း အရြယ္ေတာ္လွီးၿပီး ဆီပူထဲမွာ ႂကြပ္ေနေအာင္ ေၾကာ္ပါ။
ေၾကာ္ၿပီးသား ၀က္အူမႀကီးနဲ႔ ၾကံ မဆိုင္ေတြကို ဆီေမႊးနဲ႔ ပန္းအရက္
အနည္းငယ္စီထည့္ၿပီး အခ်ဳိအငန္ ကိုယ့္စိတ္ႀကိဳက္ထည့္ေၾကာ္ လိုက္ရင္ေတာ့ အူမႀကီးရဲ႕ ခပ္ဆိမ့္ဆိမ့္အရသာနဲ႔ အခ်ဥ္ဘက္ကဲတဲ့ ၾကံမဆိုင္အရသာကို တြဲစားလို႔ရၿပီေပါ့။
ေၾကာ္ၿပီးသားေတြကို အေစ့လိုက္ေၾကာ္ထားတဲ့ေျမပဲနဲ႔ ႏွမ္းကို အေပၚကျဖဴးၿပီး သံုးေဆာင္လို႔ရပါၿပီ။
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment