Popular Posts!
-
ဂ်ပန္၏ ဓာတ္ေရာင္ျခည္သင့္ အစားအစာမ်ားႏႇင့္ ပတ္သက္သည့္ စိုးရိမ္မႈမ်ား အေမရိကန္ႏႇင့္ ဥေရာပသို႔ ပ်ံ႕ႏႇံ႔ဂ်ပန္၏ ဓာတ္ေရာင္ျခည္သင့္ အစားအစာမ်ား အေပၚ စိုးရိမ္မႈမ်ားမႇာ မတ္လ ၂၃ ရက္ေန႔က ကမၻာတစ္၀န္းသို႔ ဂယက္႐ိုက္ခဲ့ၿပီး အေမရိကန္ျပည္ေထာင္စုသည္ ဂ်ပန္ႏို...
-
Google translate..... ဒါဟာ yore ကာလအတြင္နက္ရွိုင္းေသာတရားထိုင္လုပ္ေနတာရေသ့နွင့္ Sage ရဲ့အာရံုစူးစိုက္မႈက ဤအမ်ိုးသမီး၏အသြင္သဏၭာန္ပန္းမ...
-
စင္ကာပူမွာ WP ကို ဘယ္လို ခြင့္ျပဳသလဲ? အခုရက္ပိုင္းထဲမွာ စင္ကာပူက စက္ရံုမွာ ျမန္မာေတြ ခန္႔မယ္ဆိုတဲ့ အလုပ္ေၾကာ္ျငာတစ္ခု ေဖ့စ္ဘြတ္ခ္မွာ ဖ...
-
Credit @ Ko Nge ကၽႊန္ေတာ္လဲ အခုစာဖတ္ၿပီးမွ ဒီေသြးလြန္တုန္ေကြးအေၾကာင္း အေသအခ်ာသိရတာပါ၊ အရမ္းကို ေပါ့သိေပါဆႏိုင္ပါတယ္၊ ပံုမွန္ဖ်ားတာဘဲသ...
-
ေဒၚေအာင္ဆန္းစုၾကည္ ႏိုင္ငံေတာ္အစိုးရ၏ ျပည္သူ႔အတြက္ တတိယ (၁)ႏွစ္တာေျပာင္းလဲမႈႏွင့္ ရည္မွန္းခ်က္ပန္းတိုင္မ်ားသို႔ အေရာက္လွမ္းႏိုင္ခ...
-
ၾကည္႔လိုက္ပါအံုးဘာေတြလဲဆိုတာကို................ ဖုန္းႏွစ္လံုးနဲ႔ ဥတစ္လံုး ( အေရးၾကီးပါတယ္ ) အခုေၿပာမယ့္အေၾကာင္းအရာေလးကို ေပါ့ေပါ့ဆဆမေတြးပ...
-
သန္းေခါင္စာရင္း ေကာက္ယူအၿပီး သိလိုက္ရသည္မွာ ရန္ကုန္တုိင္း ေဒသႀကီးတြင္ လူဦးေရ ရွစ္သန္းရွိၿပီး တစ္ႏုိင္ငံလံုး လူဦးေရ၏ ၁၈ ရာခိုင္ႏႈန္း ေနထု...
-
[Zawgyi] လွိုင္သာယာက ဂရန္အမည္ေပါက္ရမယ့္ ေျမကြက္ေတြ သိန္း ၂ဝဝ ရန္ကုန္၊ ေဖေဖာ္ဝါရီ ၆ - က်ပ္သိန္း ၂ဝဝ နဲ႕ ဂရန္အမည္ေပါက္ရမယ့္ လွ...
Saturday, November 13, 2010
၀က္အူမ ၾကံမဆိုင္အႂကြပ္ေၾကာ္
သဲသဲေထြး
အတြဲအမွတ္ (၂၅ ၊ အမွတ္ ၄၉၁)
ဒီဟင္းလ်ာအတြက္ ကန္ေတာ္ႀကီးဥယ်ာဥ္ထဲမွာ ဖြင့္လွစ္ထားတဲ့
White Rice Restaurant က ပံ့ပိုးေပးထားပါတယ္။
ဒီတစ္ပတ္ေတာ့ ၀က္အူမႀကီးနဲ႔ ၾကံမဆိုင္ ႂကြပ္ႂကြပ္ေလးေၾကာ္ထားတာ
ကို ျမည္းၾကည့္ၾကရေအာင္။
ပါ၀င္ပစၥည္းမ်ား
၀က္အူမႀကီး၊ ၾကံမဆိုင္၊ ေျမပဲ၊ ႏွမ္း၊ ဆီေမႊး၊ ပန္းအရက္။
၀က္အူမႀကီးကို အေနေတာ္လွီးၿပီး ေရေႏြးေျဖာပါ။
ေရစစ္ေအာင္ ခဏ ထားၿပီးရင္ ဆီပူပူမွာထည့္ၿပီး အႂကြပ္ေၾကာ္ထားပါ။
ၾကံမဆိုင္ကိုလည္း အရြယ္ေတာ္လွီးၿပီး ဆီပူထဲမွာ ႂကြပ္ေနေအာင္ ေၾကာ္ပါ။
ေၾကာ္ၿပီးသား ၀က္အူမႀကီးနဲ႔ ၾကံ မဆိုင္ေတြကို ဆီေမႊးနဲ႔ ပန္းအရက္
အနည္းငယ္စီထည့္ၿပီး အခ်ဳိအငန္ ကိုယ့္စိတ္ႀကိဳက္ထည့္ေၾကာ္ လိုက္ရင္ေတာ့ အူမႀကီးရဲ႕ ခပ္ဆိမ့္ဆိမ့္အရသာနဲ႔ အခ်ဥ္ဘက္ကဲတဲ့ ၾကံမဆိုင္အရသာကို တြဲစားလို႔ရၿပီေပါ့။
ေၾကာ္ၿပီးသားေတြကို အေစ့လိုက္ေၾကာ္ထားတဲ့ေျမပဲနဲ႔ ႏွမ္းကို အေပၚကျဖဴးၿပီး သံုးေဆာင္လို႔ရပါၿပီ။
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment