Popular Posts!

Monday, April 4, 2011

ငါးတန္ခ်ဥ္ေပါင္ခ်ဥ္စပ္ဟင္း

ငါးတန္ဗိုက္သား - ၁၅ က်ပ္သား
ခ်ဥ္ေပါင္ရြက္ - ၂ စည္း
င႐ုတ္သီးစိမ္း - ၂၀
ေတာင့္
နံနံပင္
ဗီနီဂါ
ဆား
ငံျပာရည္
နႏြင္း
ၾကက္သြန္ျဖဴ
ၾကက္သြန္နီ

ျပဳလုပ္ပံုအဆင့္ဆင့္

ပထမဆံုးလုပ္ရမွာက အေနေတာ္တံုးထားတဲ့ ငါးတန္ဗိုက္သားေလးေတြကို ဒိုက္နံ႔
ေပ်ာက္သြားေအာင္ ဗီနီဂါနဲ႔ ေသေသခ်ာခ်ာနယ္ဖတ္ၿပီး ေဆးရပါမယ္။ ေရတို႔နဲ႔
ေသခ်ာေဆးၿပီးသြားၿပီဆုိရင္ ဆား၊ နႏြင္းတုိ႔နဲ႔ နယ္ၿပီးႏွပ္ထားပါ။

ဟင္းခ်က္အႏွစ္ကေတာ့ အျခားဟင္းေတြလုိ ၾကက္သြန္ျဖဴနီေထာင္းကို ၾကက္သြန္ျဖဴ
ခပ္ကဲကဲေလးထည့္ၿပီး ေထာင္းဖုိ႔ပါ။ ခရမ္းခ်ဥ္သီးေလး တစ္လံုးေလာက္ကို ပါးပါးလွီးၿပီး
ထည့္ႏုိင္ပါတယ္။

ဒီဟင္းရဲ႕ အရသာကို အဓိကေဖာ္ေဆာင္မယ့္ခ်ဥ္ေပါင္ကို အရြက္ေတြ သီးသန္႔ေႁခြၿပီး
မီးဖုိေပၚတင္ထားတဲ့ အုိးလြတ္တစ္လံုးထဲကို အဖံုးအုပ္ၿပီးခဏတင္လုိက္ပါ။ အရြက္ေတြ
ႏြမ္းၿပီးေပ်ာ့က်သြားၿပီဆုိရင္ ခဏခ်လုိက္ပါ။

ငါးတန္ကိုဆီသတ္တဲ့အခါမွာ နႏြင္းနဲနဲထည့္သပ္ပါ။ ဟင္းအႏွစ္ဆီသပ္တဲ့အခါ ငါးတန္
ဗိုက္သားကို ဆီေတြစိမ့္ထြက္သြားတဲ့အထိ ဆီပူပူမွာ လွိမ့္ၿပီးမွ ထက္ျခမ္းခဲြထားတဲ့
င႐ုတ္သီးစိမ္းကို ဆီသတ္တဲ့အထဲ ထည့္ရပါမယ္။ င႐ုတ္သီးစိမ္း မထည့္ခင္ ငံၿပာရည္နဲနဲ
ေလာင္းထည့္ၿပီး အနံ႔ေပ်ာက္ေအာင္ ေမႊအၿပီးမွာေတာ့ ေရနည္းနည္းထည့္ၿပီး
အုပ္ထားဖုိ႔လုိပါတယ္။

ငါးတန္အေရျပားေတြ ႏူးသြားေလာက္မွ ခုနႏြမ္းသြားၿပီျဖစ္တဲ့ ခ်ဥ္ေပါင္ရြက္ေတြကို
ထည့္ၿပီး အလုိက္သင့္ေမႊပါမယ္။ ခ်ဥ္ေပါင္ အခ်ဥ္ေလး ငါးတန္အသားထဲစိမ့္ဝင္သြားေအာင္
ေရနည္းနည္းထပ္ထည့္ၿပီး ခ်ဥ္ေပါင္ရြက္ေတြလည္း ေၾကမသြားေအာင္ ခပ္ဖြဖြေမႊေပးပါ။

ေနာက္ဆံုး ထည့္ထားတဲ့ ေရမခမ္းခင္ ဆီက်န္ေရက်န္ ငါးတန္ခ်ဥ္ေပါင္ ဟင္းေလးကို
နံနံပင္ေလးအုပ္ၿပီး ခ်လိုက္လုိ႔ရပါၿပီ။


Ref: 7 Day News

No comments:

*** လာလည္ေသာအေပါင္းအသင္းမ်ား မိမိ ASN GROUP ONLINE SHOP ကေန သင္တိုု႔အလိုုရွိေသာပစၥည္းမ်ားကိုု ရွာေဖြၿပီး ORDER မွာလိုု႔ရေနပါၿပီ ***

ASNGROUP WAREHOUSE DEALS DEEPS DISCOUNT!