ပါဝင္ပစၥည္းမ်ား
ဝက္သား
ေရႊပဲသီး
င႐ုတ္သီးေတာင့္ရွည္
ဆန္အရက္
ပဲငံျပာရည္
ဆီေမႊး
ေကာ္မႈန္႔
ျပဳလုပ္ပံုအဆင့္ဆင့္
ဝက္သားနဲ႔ ေရႊပဲသီးကို သန္႔စင္ၿပီး အရြယ္ေတာ္ လွီးထားပါ။ င႐ုုတ္သီးေတာင့္ရွည္ကုိ
အေတာင့္လိုက္ ေရေဆးပါ။ ၿပီးရင္ဝက္သားကိုပန္းကန္ထဲ ထည့္ၿပီး ဆန္အရက္၊ ပဲငံျပာရည္နဲ႔
ဆီေမႊးအနည္းငယ္ထည့္ၿပီးေရာနယ္ပါ။ ဒယ္အိုးထဲကိုဆီထည့္ၿပီး ဆီပူလာရင္
ဝက္သားကိုထည့္ေၾကာ္ပါ။ ၿပီးရင္ ေရနဲ႔ ေဖ်ာ္ထားတဲ့ ေကာ္မႈန္႔အနည္းငယ္ကို
ထည့္ၿပီးေမႊပါ။ ေရႊပဲသီး၊ င႐ုတ္သီးေတာင့္ရွည္တို႔ကို ၾကက္သားမႈန္႔ထည့္ၿပီး ေၾကာ္ပါ။
ႏွစ္မိနစ္ေလာက္ၾကာရင္ ဆီေမႊးန႔ဲအရက္ အနည္းငယ္ထည့္ၿပီးရင္ေတာ့ မစပ္ဘဲ
င႐ုတ္သီးနံ႔သင္းတဲ့ ဝက္သားေရႊပဲသီးဟင္း အခ်ဳိခ်က္ကုိ သံုးေဆာင္ႏုိင္ပါၿပီ။
Ref: The Myanmar Times
ဝက္သား
ေရႊပဲသီး
င႐ုတ္သီးေတာင့္ရွည္
ဆန္အရက္
ပဲငံျပာရည္
ဆီေမႊး
ေကာ္မႈန္႔
ျပဳလုပ္ပံုအဆင့္ဆင့္
ဝက္သားနဲ႔ ေရႊပဲသီးကို သန္႔စင္ၿပီး အရြယ္ေတာ္ လွီးထားပါ။ င႐ုုတ္သီးေတာင့္ရွည္ကုိ
အေတာင့္လိုက္ ေရေဆးပါ။ ၿပီးရင္ဝက္သားကိုပန္းကန္ထဲ ထည့္ၿပီး ဆန္အရက္၊ ပဲငံျပာရည္နဲ႔
ဆီေမႊးအနည္းငယ္ထည့္ၿပီးေရာနယ္ပါ။ ဒယ္အိုးထဲကိုဆီထည့္ၿပီး ဆီပူလာရင္
ဝက္သားကိုထည့္ေၾကာ္ပါ။ ၿပီးရင္ ေရနဲ႔ ေဖ်ာ္ထားတဲ့ ေကာ္မႈန္႔အနည္းငယ္ကို
ထည့္ၿပီးေမႊပါ။ ေရႊပဲသီး၊ င႐ုတ္သီးေတာင့္ရွည္တို႔ကို ၾကက္သားမႈန္႔ထည့္ၿပီး ေၾကာ္ပါ။
ႏွစ္မိနစ္ေလာက္ၾကာရင္ ဆီေမႊးန႔ဲအရက္ အနည္းငယ္ထည့္ၿပီးရင္ေတာ့ မစပ္ဘဲ
င႐ုတ္သီးနံ႔သင္းတဲ့ ဝက္သားေရႊပဲသီးဟင္း အခ်ဳိခ်က္ကုိ သံုးေဆာင္ႏုိင္ပါၿပီ။
Ref: The Myanmar Times
No comments:
Post a Comment