Popular Posts!

Thursday, February 14, 2019

အရမ္းလည္းေမႊး၊ အရမ္းလည္းစိမ့္တဲ့ လဖက္ ၾကက္ဥ ျပဳလုပ္နည္းအဆင့္ဆင့္ “




ၾကက္ဥ ၁၀ လုံးစာ လုပ္ရတာ လြယ္ကူပါတယ္။

ပါဝင္ပစၥည္း

– ၾကက္ဥ၁၀လုံး

– လက္ဖက္ေျခာက္ ထမင္းစားဇြန္း ၂ဇြန္း

– နာနတ္ပြင့္ ၄ ပြင့္

– ကရေဝးရြက္ ၂ ရြက္

– ဂ်င္း ၂ ျပား

– သစ္ဂ်ပိုးေခါက္ ၁ ခု

– ငရုပ္သီး အနီေျခာက္ ၂ ေတာင့္

– ဟြားေၾကာင္း (မာလဟင္းထဲက လွ်ာထံု) (မရွိလ်ွင္ငရုပ္ေကာင္းေလွာ္မႈန့္ထည့္) လက္ဖက္ရည္ဇြန္း ၂ ဇြန္း

– သၾကား ထမင္းစားဇြန္း ၁ ဇြန္း

– ပန္းကန္လုံးမွာ ပဲငံျပာရည္ အၾကည္ ၁ ပံု အေနာက္ ၃ ပံုေရာ

လဖက္ၾကက္ဥ ျပဳလုပ္နည္း

– ၾကက္ဥကို ၁၀မိနစ္ျပဳတ္

– အေအးခံၿပီး ဇြန္းနဲ႕ အခြံကို အက္ေအာင္ အသာေလး႐ိုက္

– ျပဳတ္မဲ့အိုးမွာ ေရ(ၾကက္ဥနစ္သေလာက္) အစာပလာေတြနဲ႕ ၾကက္ဥနဲ႕ေရာ္ၿပီး ျပဳတ္

– ပြက္ရင္ မီးေအးေအးနဲ႕ မိနစ္ ၃၀ ျပဳတ္

– ျပီးရင္ စားလို႔ရပါၿပီ။

အရသာ ပိုေကာင္းခ်င္ရင္ ေရခဲေသတၱာမွာ တစ္ည ျပဳတ္ရည္နဲ႕စိမ္ထားပါ ႏွစ္ညေလာက္ဆို ပိုျပီးေကာင္းပါတယ္။

အရသာက အထဲထိ ပိုဝင္ပါတယ္။ ေအးေနတဲ့ ၾကက္ဥကို သူ႕အရည္နဲ႕ ပူေအာင္ ျပန္ျပဳတ္ၿပီး ပူပူေလး စားလို႔ရသလို ေအးေအးေလးလည္း စားလို႔ကာင္းပါတယ္။

(ၾကက္ဥ ဘဲဥအျပင္ ၾကက္ဘဲဝက္တို႔ ပဲျပားတို႔ ျပဳတ္စားလည္း ေကာင္းပါတယ္)

မွတ္ခ်က္ – အရသာ ရွိရွိ စားခ်င္ပါက ၆ နာရီခန္႕မွ် ျပဳတ္ေပးပါ

No comments:

*** လာလည္ေသာအေပါင္းအသင္းမ်ား မိမိ ASN GROUP ONLINE SHOP ကေန သင္တိုု႔အလိုုရွိေသာပစၥည္းမ်ားကိုု ရွာေဖြၿပီး ORDER မွာလိုု႔ရေနပါၿပီ ***

ASNGROUP WAREHOUSE DEALS DEEPS DISCOUNT!